loader image

Liga ETH si SSFI au obținut premiul I la Festivalul Gaudeamus

Liga Studenților Electrotehniști a participat în data de 14 mai 2014 la Gala Festivalului Artei și Creației Studențești Gaudeamus, unde a avut loc decernarea premiilor pentru organizațiile care au participat la această ediție pilot a festivalului.

Alianța formată din Liga Studenților Electrotehniști Iași (L.S.ETH) și Societatea Studenților Farmaciști Iași (SSFI) a obținut premiul I în acest concurs. Acest rezultat răsplătește pe deplin implicarea, munca și emoțiile pe care studenții alianței le-au investit în clădirea drumului spre succes, dovedind valoarea pe care aceștia au arătat-o pe scenă.

Toată munca depusă în desfășurarea momentelor nu ar fi fost de ajuns pentru obținerea primului loc fără susținerea înflăcărată a colegilor, prietenilor și mai ales a profesorilor prezenți în sală.

Celelalte alianțe participante s-au făcut și ele remarcate prin momente artistice excepționale, pline de talent, iar cu această ocazie Liga Studenților Electrotehniști dorește să mulțumească organizațiilor implicate pentru efortul depus și ocazia de a concura alături și contra unor oameni atât de deosebiți.

Nu în ultimul rând, L.S.ETH mulțumește pentru tot sprijinul de care a avut parte Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, Universității Tehnice “Gh. Asachi” și Casei de Cultură a Studenților Iași.