loader image

L.S. ETH

Motto-ul L.S ETH
Împreună vom reuși!

Viziunea L.S. ETH
„Implicarea studenţilor în viaţa socio-culturală, in activităţi extraprofesionale si sindicale”

Obiectivele Organizației:

Dezvoltarea Personală și Profesională:

Organizarea de evenimente educaționale și sesiuni de formare pentru a sprijini dezvoltarea abilităților academice și profesionale ale studenților.

Colaborarea cu parteneri și organizații pentru a oferi studenților șanse de a promova activități de voluntariat.

Networking și Colaborare Interdisciplinară:

Organizarea de evenimente de networking și facilitarea colaborării între studenții din diferite domenii de studiu.

Reprezentarea studenților Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iaşi faţă de organismele de conducere, anumite organizaţii şi instituţii.

Responsabilitate Socială:

Implementarea de proiecte sociale cu impact în comunitate și promovarea activităților de voluntariat la nivel local. Organizarea de manifestări ştiinţifice, culturale, profesionale, sportive şi de altă natură.

Eficiență în Comunicare și Participare Activă:

Îmbunătățirea canalelor de comunicare internă prin oferirea unui feedback în mod constructiv și crearea unui mediu care să încurajeze participarea activă a membrilor în diferite inițiative.

Organigrama Ligii Studenților Electrotehniști este următoarea:
– Președinte;
– Vicepreședinte;

  • Secretar General – 
  • Director Departament Resure Umane;
  • Director Departament Proiecte & Fundraising;
  • Director Departament Social-Educațional;
  • Director Departament Desing & Media;
  • Director Departament Promovare;
  • Coordonator Subdepartament Logistică;

LIGA STUDENȚILOR ELECTROTEHNIȘTI vechime si seriozitate…

Peste 30 de ani de spirit electrotehnist…

1991-2024, 33 de ani în care spiritul electrotehnist a fost la înălţime.

Ani în care am realizat împreună sute de proiecte, am descoperit ce înseamnă spiritul de echipa. Au trecut generații de studenți, dar spiritul electrotehnist este transmis în sufletul fiecărui voluntar care a intrat în L.S. ETH.

Liga Studenților Electrotehnisti  reprezintă o forța în rândul organizațiilor studențești din Iași. Din anul 1991 și până in 2024 Liga Studenților Electrotehnisti s-a făcut remarcata numai prin proiecte originale care au implicat, de-a lungul timpului, majoritatea studenților Universităţii.

Liga Studenților Electrotehnişti a realizat proiecte din cele mai diverse pentru studenții pe care ii reprezintă si nu numai, de la acțiuni de ecologizare în diferite părți ale țării pâna la donații de sânge și seminarii antidrog, de la concursuri pe teme sportive până la petreceri tematice pe cea mai bună muzică, de la baluri ale bobocilor la expoziții foto și acțiuni caritabile pentru copii instituționalizați.

Liga Studenților Electrotehniști are anual evenimente cu tradiție: Zilele Bobocului Ieșean, Vreau O Țară Ca Afară, Festivalul Carutabil De Crăciun și Galele Electro.

Nu este niciun an fără participarea asociației la Concursul de Arta și Creație – Gaudeamus, FEstudIS și UniFEST.

Obligatoriu trebuie sa trecem in revista apărarea drepturilor studenților, amintind grevele studențești la care Liga Studenților Electrotehnişti a luat parte, condițiile din cămine din zilele noastre fiind rezultatul acțiunilor predecesorilor noștri.

Sa nu uitam sprijinul pe care Liga Studenților Electrotehnişti l-a acordat pentru construcția bisericii din campusul Tudor Vladimirescu si proiectele mass media ale organizației: primul ziar realizat de o organizație studențeasca (Curentul Indus) si postul de radio: Radio Electro.

Pagina oficiala pentru L.S. ETH o puteti accesa de aici.