loader image

Internship la Global Technical Systems Bucuresti

Global Technical Systems recruteaza studenti cu profil tehnic pentru desfasurarea unui Internship in cadrul GTS, pe perioada verii, iunie –septembrie 2014.

Compania  are deschise doua pozitii pentru practica studenteasca, urmarind recrutarea unor persoane ambitioase, cu initiativa, open-minded interesate de specializarea in domeniul sistemelor de securitate si in domeniul instalatiilor electrice.

Stagiul de practica, ce se va desfasura la sediul Global Technical Systems este dedicat tinerilor interesati de o cariera în domeniul proiectarii si executiei instalatiilor electrice si include o perioada de formare practica  in care tinerii selectati vor colabora cu specialistii societatii pentru a realiza proiecte reale.

Cerinte:

– absolvent studii superioare cu profil tehnic: Inginerie electrica, Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Automatica si Calculatoare, Instalatii;

–  cunostinte AutoCAD;

–  cunostinte avansate Microsoft Office (Word, Excel, Outlook);

–  cunostinte de limba engleza – nivel mediu

Pentru detalii si inscriere accesati:  www.workfinder.ro/locuri-de-munca/Bucuresti-Internship-Global-Technical-Systems-19224768.htm?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed