loader image

Electrolux Design Lab 2014

Din 1 martie dam startul inscrierilor in competitia internationala Electrolux Design Lab 2014.

In materialul de mai jos gasiti toate informatiile necesare pentru participarea la competitie, precum si cateva sfaturi si recomandari menite sa ajute la realizarea de proiecte cu sanse reale de castig.

DesignLab_2014_Brief&Guidelines

Premii si oportunitati

De-a lungul timpului, Electrolux Design Lab a fost o rampa de lansare pentru studenti, multi dintre acestia obtinand locuri de munca in domeniu ulterior. Jumatate dintre castigatorii din anii anteriori au continuat sa lucreze pentru Electrolux dupa perioada de stagiu. Premiile de anul acesta sunt urmatoarele:

– I : un internship platit, de sase luni, la un centru de design global Electrolux si 5000 de euro.

– II : 3.000 de euro

– III: 2.000 de euro

– Favoritul publicului, ales prin vot online, va fi premiat cu 1.000 de euro.

In plus, Electrolux Romania le ofera sansa celor mai buni studenti romani inscrisi in competitie sa se afirme la nivel national. Cei mai buni 3 studenti vor avea sansa sa ia parte la un eveniment de presa pe care Electrolux Romania il organizeaza. Astfel, acest eveniment devine o rampa de lansare in domeniul lor de activitate, avand posibilitatea sa fie remarcati de cei mai renumiti designeri romani si nu numai. In plus, cel mai bun proiect romanesc inscris in competitie va castiga un internship in cadrul unei firme de design din Romania.