loader image

EVR TUIASI

EVR TUIASI dă startul celui de-al doilea an în activitate!

EVR TUIASI (Electrical Vehicle Racing Tuiasi) este o echipă de studenți entuziaști ce au în obiectiv realizarea unui mono-post pentru competiția Formula Student.

Ce este Formula Student?

Formula Student este o competiție internațională de inginerie automobilistică, în care echipe de studenți de la universități din întreaga lume proiectează, construiesc și concurează cu vehicule de tip formula. Scopul competiției este de a oferi studenților oportunitatea de a aplica cunoștințele teoretice în practică, învățând despre design, inginerie, managementul proiectelor și lucrul în echipă.

Competiția include mai multe etape, cum ar fi evaluarea proiectului, teste de performanță și curse pe circuit. Echipele sunt judecate nu doar pe baza vitezei, ci și a inovației, eficienței și costurilor. Formula Student este o platformă excelentă pentru studenți pentru a-și demonstra abilitățile și pentru a atrage atenția angajatorilor din industria auto.

Din echipa EVR TUIASI pot face parte studenți din cadrul tuturor facultăților arondate Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.

Dragi studenți (licența și master) dacă sunteți pasionați de industria automotive și vă plac provocările inginerești vă invităm să vă alăturați echipei EVR TUIASI, să parcurgem pași importanți în a finaliza primul mono-post electric al Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, pentru competiția Formula Student.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.evr.tuiasi.ro.

Puteți lua legătura cu studenții implicați deja în proiect, trimițând un email  la adresa:

paul.ifrim@student.tuiasi.ro sau bogdan.virlan@academic.tuiasi.ro.