loader image

Școala de vară Internet of Things Civic

În perioada 26 Iunie – 1 Iulie, Alexandru Radovici și 12 pasionați de IoT își vor da întâlnire la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași, pentru a participa la sesiunile de training și punere în practică a întâlnirii dintre software și hardware.

Agenda școlii de vară se împarte în cinci zile de training și testare a tehnologiilor, urmate de o zi de Hackathon, în care participanții vor fi împărțiți în echipe și vor lucra la o idee. Echipa cu cel mai interesant prototip va fi desemnată câștigătoare.

Școala de vară va oferi  participanților o bază tehnică în zona de Internet of Things, pentru fast prototyping, ce la va permite să dezvolte rapid un prototip pentru a își valideze ideile și a le pune în practică. Înscrierile se fac până la 23 iunie, la: http://bit.ly/IoTCivic

Școala de vară este organizată pe modelul seminarului de specializare în IoT de la ALP Dillingen (Germania), realizat de către Alexandru Radovici și Ioana Culic, reprezentanți ai Wyliodrin. Tehnologiile care vor fi utilizate vor fi:
– hardware: Raspberry Pi, Arduino, senzori
– software: Wyliodrin STUDIO, Python, Streams (node-red)

Te invităm să te înscrii și să dai share persoanelor interesate, ajutându-ne să ajungem la oamenii cu idei bune și inițiativă.